Şiddeti önlerken baba katili oldu

 Adana'da lise öğrencisi 17 yaşındaki M. Gök'ün, iddiaya göre, annesini sürekli dövdüğü için 60 yerinden bıçakladığı 38 yaşındaki babası Bilal Gök., 12 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan M. Gök., çıkarıldığı mahkemece tutuk

Şiddeti önlerken baba katili oldu

 

Adana'da lise öğrencisi 17 yaşındaki M. Gök'ün, iddiaya göre, annesini sürekli dövdüğü için 60 yerinden bıçakladığı 38 yaşındaki babası Bilal Gök., 12 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan M. Gök., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Olay, Merkez Seyhan İlçesi Narlıca Mahallesi'nde 22 Temmuz gecesi saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Sümer Mahallesi'ndeki bir apartmanda kapıcılık yapan Bilal Gök, iddiaya göre, alkol bağımlısı olduğu ve şiddet uyguladığı için kendisini bir yıl kadar önce terk eden nikahsız birlikte yaşadığı Eda Hak'ın kaldığı baba evine gidip, sokakta bağırarak küfretmeye başladı. Hak'ı sokağa çağıran Gök, kadın çıkmayınca kapıyı kırıp, eve girdi. Eda Hak'ı tekmeleyip yumruklayan Bilal Gök, kadını saçından tutup, sürüklemeye başladı. Bu sırada yataktan fırlayan M. Gök, babasını engellemeye kalkıştı. Baba ile oğul arasındaki arbedede M. Gök, mutfaktan kaptığı bıçağı Bilal Gök'e peş peşe sapladı. 60 bıçak darbesiyle yaralanıp, kanlar içinde kalan Bilal Gök, olay yerine çağrılan ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Bilal Gök, hastanede 12 gündür süren yaşam mücadelesini yitirerek öldü.

 

Olay gecesi yakalanan M.Gök ise 'bıçakla adam yaralamak' suçundan Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

 

"BABA KATİLİ OLDU"

Eşi mezara, oğlu hapse giren Eda Hak, "Eve hep sarhoş geliyor, beni dövüyor, oğluma şiddet uyguluyordu. Komşular polis çağırıyor, karakolda ifademizi verene kadar o salıveriliyordu. Karakoldan çıkıp gelince daha da kinleniyordu. 'Siz beni nasıl şikayet edersiniz? Gelsin de polisler kurtarsın bakalım' diyerek dövüyordu. Yıllardan beri bu şekilde devam etti. Artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Oğlum annesinin şiddet kurbanı olmasını önlerken, baba katili oldu. Hayalleri, ümitleri vardı. Oğlum okuyup topluma yararlı bir insan olacaktı. Ama şimdi baba katili damgasını yedi" diyerek gözyaşı döktü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler