Sıcaklıklar normalin üstünde

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun kuzey kesimlerinin (Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ardahan, Kocaeli, Sakarya ve İstanbul'un kuzey çevreleri) kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağana

Sıcaklıklar  normalin üstünde

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun kuzey kesimlerinin (Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ardahan, Kocaeli, Sakarya ve İstanbul'un kuzey çevreleri) kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-YÜKSEK SICAKLIK UYARISI-

Hava sıcaklıklarının; yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzey çevreleri ( Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Beykoz, Şile) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.(31)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu.(31)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(38)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(27)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu.(31)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(40)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu, Kocaeli, Sakarya ile İstanbul'un kuzey çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve doğusu parçalı bulutlu, öğleden sonra Sivas ve Yozgat çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde kıyıları, öğleden sonra bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Amasya ve Tokat çevreleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan çevreleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler