Sıcaklık artışı devam ediyor

Yapılan değerlendirmelere göre, bölgelerde hava durumu bugün şöyle tahmin ediliyor:MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusu öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu geçecek.İÇ ANADOLU:

Sıcaklık artışı devam ediyor

Yapılan değerlendirmelere göre, bölgelerde hava durumu bugün şöyle tahmin ediliyor:

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.
EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusu öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu geçecek.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde bölgenin doğusu parçalı bulutlu geçecek.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Gümüşhane, Bayburt, Artvin) öğle saatlerinde sağanak yağışlı geçecek.Trabzon Parçalı ve çok bulutlu geçecek
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Hakkari, Şırnak) ile öğle saatlerinde Erzincan ve Tunceli çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu (Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam