Sıcaklar İzin Yaptırdı

Hava sıcaklığı yeniden mevsim normallerinin üzerinde. Meteoroloji, İstanbul'da sıcaklığın 38-39 derece olacağını açıkladı.

Sıcaklar İzin Yaptırdı

Hava sıcaklığı yeniden mevsim normallerinin üzerinde. Meteoroloji, İstanbul'da sıcaklığın 38-39 derece olacağını açıkladı. Halk, alternatif yöntemlerle kendini sıcaktan korumaya çalışıyor. İzmir, Manisa, Çanakkale ve Edirne'de hamile, engelli ve hasta kamu çalışanları 2 gün idari izinli sayılacak.

İstanbul'da sıcaklık 36 dereceyi buldu. Sıcaktan bunalanlar bol bol su içti.

Sahil kenarları da denizle serinlemek isteyenlerle doluydu. Şehir merkezlerinde çocuklar, elektrik kablolarına aldırmadan günü süs havuzlarında serinleyerek geçirdi.

Sıcaklıklardaki artış yurt genelinde de etkisini gösterdi. İzmir'de 2 günde sıcaklıkların 43 dereceye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Manisa, Çanakkale ve Edirne'de de hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Bu 4 ilde engelli, hamile ve hasta olan kamu çalışanları 2 idari izinli sayılacak.

Türkiye'nin güney bölgelerindeyse sıcaklar en çok turistleri vurdu. Bir yolcu gemisiyle Marmaris'e gelen turistlerin çoğunun sıcaklardan korunmak için gemiden inmedikleri görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam