Sibel Kalaycı'ya TGC'den ödül!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) ''2008 Yılı Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri'' törenle sahiplerine verildi. Maslak Sheraton Otel'de düzenlenen ödül töreninde konuşan TGC Başkanı Orhan Erinç, basının ve gazetecinin işlevinin gerçeği ya

Sibel Kalaycı'ya TGC'den ödül!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) ''2008 Yılı Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri'' törenle sahiplerine verildi. Maslak Sheraton Otel'de düzenlenen ödül töreninde konuşan TGC Başkanı Orhan Erinç, basının ve gazetecinin işlevinin gerçeği yakalamak ve onu halka doğru ve dürüst olarak, tarafsız ve bağımsız biçimde iletmek olduğunu anımsattı. ''Haber/Toplum Ödülü Dalı''nın ''Sağlık'' alt dalında, kanser konusunda bilgilendirici ve moral verici yazılarından dolayı özel ödül verilmesine karar verilen ve bir süre önce vefat eden cemiyet üyesi Sibel Kalaycı'nın ödülünü ise babası Nevzat Kalaycı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam