'Sevişelim mi?' cezası

Şarkıcı Esra Balamir trafikte kendisini kamyonuyla sıkıştırarak “Sevişelim mi?” deyip, daha sonra da arabasının sol arka çamurluğunu kıran kamyon şoförü Fehmi Bülent E.’den şikâyetçi oldu. Savcılık, şoför hakkında “mala zarar verme, tehdit, trafik güvenli

'Sevişelim mi?' cezası

Şarkıcı Esra Balamir trafikte kendisini kamyonuyla sıkıştırarak “Sevişelim mi?” deyip, daha sonra da arabasının sol arka çamurluğunu kıran kamyon şoförü Fehmi Bülent E.’den şikâyetçi oldu. Savcılık, şoför hakkında “mala zarar verme, tehdit, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve hakaret” suçlarından 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamede, Esra Balamir’in 20 Haziran 2011 günü saat 00.10 sıralarında yalnız başına Sarıyer’den evine doğru gitmekte olduğu anlatıldı.

İddianamede Balamir ile aynı güzergâhta seyreden Bülent E.’nin, kullandığı kamyonuyla yolu ortaladığı ve zikzak yaparak Balamir’in geçmesini engellediği, ayrıca ani frenler yaparak can güvenliğini tehlikeye soktuğu belirtildi.

 İddianamede Balamir ile şüphelinin bir müddet bu şekilde ilerledikleri, Kefeliköy trafik ışıklarına geldiklerinde yan yana durdukları, şüphelinin bu sırada Balamir’e “Sevişelim mi? Ananı s... seni de s... anana sor beni iyi tanır” şeklinde hakaret ettiği belirtildi.

Esra Balamir’in şüpheliye polise haber vereceğini söylediği, bunun üzerine Bülent E.’nin kamyonundan inerek Balamir’in aracının çamurluğuna tekme atarak “Seni öldüreceğim. Kimseye şikâyet edemeyeceksin zaten” şeklinde tehditler savurduğu ifade edildi. Bülent E., İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam