Sevgiye bak! 2 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde aşık olduğu kız tarafından arkadaşlık teklifi reddedildiği öne sürülen genç, önce kızı ardından ablasını tüfekle vurdu.Ö.S, önceden tanıdığı Nurgül Yıldız’a aşık oldu ve arkadaşlık teklifinde bulundu. Ret cevabı alan genç, konuş

Sevgiye bak! 2 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde aşık olduğu kız tarafından arkadaşlık teklifi reddedildiği öne sürülen genç, önce kızı ardından ablasını tüfekle vurdu.

Ö.S, önceden tanıdığı Nurgül Yıldız’a aşık oldu ve arkadaşlık teklifinde bulundu. Ret cevabı alan genç, konuşmak için Yıldız’ın evine gitti. İkili bir süre sonra tartışmaya başladı. Bu esnada Yıldız’ın ablası Aysun Yıldız (21) ikilinin yanına geldi.

İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine Ö.S. beraberinde getirdiği bombalı tüfekle iki kız kardeşe ateş etti ve olay yerinden kaçtı.

112 acil servis ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan kız kardeşlerden abla Aysun Yıldız’ın durumunun ağır olduğu ve 18 Aralık’ta düğünü olduğu öğrenildi. Kaçan şüpheli, polis tarafından aranıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam