Sevgilisini öldürüp tuzladı!

Bursa’da 10 gün önce armut bahçesinde, sırtından bıçaklandıktan sonra etrafına eski otomobil lastiği dizilip benzin dökülerek yakılarak öldürülen 43 yaşındaki Kılıç Kaygusuz’un gönül ilişkisi nedeniyle öldürüldüğü belirlendi. Kaygusuz’u sırtından bıçaklad

Sevgilisini öldürüp tuzladı!

Bursa’da 10 gün önce armut bahçesinde, sırtından bıçaklandıktan sonra etrafına eski otomobil lastiği dizilip benzin dökülerek yakılarak öldürülen 43 yaşındaki Kılıç Kaygusuz’un gönül ilişkisi nedeniyle öldürüldüğü belirlendi. Kaygusuz’u sırtından bıçakladıktan sonra kokmasın diye tuzlayıp bir gün boyunca banyoda sakladığı iddia edilen sevgilisi Vildan K. ile cesedi yakarak yok etmek isteyen oğlu, eşinin yeğeni ve oğlunun arkadaşı ve olay günü şehir dışında olan eşi, polis tarafından gözaltına alındı.

Merkez Yıldırım İlçesi Millet Mahallesi’nde armut bahçesinde piknik yapanlar, 10 gün önce yakılmış bir ceset görünce, durumu polise bildirdiler. Olay yerinde inceleme yapan ekipler ölen kişinin inşaat ustası Kılıç Kaygusuz olduğunu belirledi. Cinayet Bürosu dedektifleri yaptıkları araştırmada Kılıç Kaygusuz’un ailece görüştüğü ve uzaktan akrabası olan 39 yaşındaki 3 çocuk annesi Vildan K. ile gönül ilişkisi olduğunu tespit etti.

POLİSE KATİLİ YAKALAYIN DEDİ

Olay günü kendisiyle görüşen polislerin sorularına "Katili bir an önce yakalayın kimse cezasız kalmamalı" diyerek gözyaşları döken Vildan K. takibe alındı. Kılıç Kaygusuz’un telefon kayıtlarını inceleyen Cinayet Bürosu dedektifleri, onun kendi adına olan bir başka hattın daha bulunduğunu ve bu hattın ise Vildan K. tarafından kullanıldığını belirledi.

BANYODA KAN İZİ BULUNDU

Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararı doğrultusunda Vildan K.’ya ait evde yapılan incelemede banyoda fayanslar arasında kan izleri tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından Kılıç Kaygusuz’un gömleğinden alınan DNA örnekleriyle kan örnekleri karşılaştırılınca olay ortaya çıktı.

Gözaltına alınan Vildan K., suçunu itiraf ederek olayı şöyle anlattı:

"Kılıç ile gönül ilişkimiz vardı, birkaç kez birlikte olduk. Olay günü tekstil firmasında çalışan eşim C. iş seyahati için Kayseri’ye gitti. Kılıç bana mesaj çekerek ’sana geliyorum’ dedi. Ben de aynı binada akrabalarım oturduğu için gelmemesini söyledim. Telefonla arayarak ‘Ben geleceğim’ diye ısrar etti. Gece 02.00 gibi eve geldi. Gelmemesini söylediğim halde geldiği için tartıştık. Bana vurunca ben de mutfaktan aldığım bıçak ile sırtından bıçaklayıp banyoya sürükledim. Gürültüye uyanan oğlum M. ne olduğunu sorunca ‘Bana tecavüz etmek istedi, ben de bıçakladım’ dedim. Kokmasın diye tuzladıktan sonra bir halıya sarıp cesedi banyoya koyup kapıyı kilitledik. Ertesi gün oğlum M. ile işten gelen oğlumun kuzeni O.’ya durumu anlattık. Onlar da arkadaşları A.T. ile birlikte eve gelip cesede baktılar. Daha sonra cesedi alıp bir arabaya koyup götürdüler, İki gün sonra iş seyahatinden gelen eşim Cengiz’e durumu anlattık ve olayı kapattık."

Vildan K.’nın verdiği ifade doğrultusunda eşi C.K. (44), oğlu M.K. (17), oğlunun kuzeni O.K. (16) ve arkadaşı A.T. (19) gözaltına alındı. Polis şüphelilerin, cesedi atmadan önce bölgede keşif yaptıkları ve olay yerine yakın bir akaryakıt istasyonundan benzin alırken güvenlik kameraları ve Mobese tarafından kaydedildiğini belirledi. Sorgulamaları tamamlanan şüpheliler cinayet suçlamasıyla adliyeye sevk edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam