Sevgilisine mesaj atan arkadaşını öldürdü

Kuşadası’nın Karaova mahallesindeki iki villanın bekçiliğini yapan bir şahıs, 15 gündür yanında kalan en yakın arkadaşını, haberi yokken kendi telefonundan sevgilisine mesaj attı diye çıkan kavgada öldürdü.Kavga sırasında kanlar içinde kalarak bayılan ark

Sevgilisine mesaj atan arkadaşını öldürdü

Kuşadası’nın Karaova mahallesindeki iki villanın bekçiliğini yapan bir şahıs, 15 gündür yanında kalan en yakın arkadaşını, haberi yokken kendi telefonundan sevgilisine mesaj attı diye çıkan kavgada öldürdü.

Kavga sırasında kanlar içinde kalarak bayılan arkadaşını bir battaniyeye saran zanlı, boğulma süsü vermek için battaniyeye sarılı arkadaşını sahile kadar taşıyarak denize attı.

Önceki gece meydana gelen korkunç olay şöyle gelişti: Kuşadası’ndaki Karaova mahallesindeki iki lüks villanın bekçiliğini yapan ve villaların arasındaki bekçi evinde yaşayan Gökhan Ortanca (32), 15 gündür yanında kalan en yakın arkadaşı Osman Güler (34) ve iki arkadaşıyla birlikte çilingir sofrası kurdu.

Daha sonra arkadaşları giden iki yakın arkadaş evde yalnız kaldı. Aşırı alkol alan iki kişiden Gökhan Ortanca tuvalete gittiği sırada, arkadaşı Osman Güler telefonunu alarak Gökhan Ortanca’nın kız arkadaşına “canım beni ara” şeklinde bir mesaj attı.

 Tuvaletten dönen Gökhan Ortanca, daha sonra mesajı görüp durumu fark edince, “Sen haberim olmadan benim telefonumdan benim sevgilime nasıl böyle bir mesaj atarsın?” diye çıkışınca, aşırı alkollü iki arkadaş arasında kavga çıktı.

Kavga sırasında yere düşen Osman Güler, yüzüne aldığı tekmeler nedeniyle bayıldı. Ortalık kan gölüne dönerken, Gökhan Ortanca boğulma süsü vermek amacıyla battaniyeye sardığı en yakın arkadaşını villaların arasından geçerek yaklaşık 40 metre taşıdı ve sahilde denize attı. Daha sonra eve dönen Gökhan Ortanca uyudu.

Sabah erken saatlerde ise mahalle sakini bir kadın, sahilde yürüyüş yaparken battaniyeye sarılı cesedi gördü. Durumu derhal bekçi olan Gökhan Ortanca’ya bildirdi.

Hiçbir şey yokmuş gibi davranan Gökhan Ortanca, kadının telefonundan 155 Polis İmdat’ı aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri hareketlerinden şüphelendikleri Gökhan Ortanca’yı ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Gökhan Ortanca, karakolda verdiği ilk ifadesinde en yakın arkadaşını öldürdüğü için pişman olduğunu söyledi.

Yapılan araştırmada zanlı Gökhan Ortanca’nın çeşitli suçlardan sabıkaları olduğu ortaya çıkarken, Cumhuriyet Savcılığında ifadesi alınan Gökhan Ortanca çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler