Serpil Öğretmeni Hayat Kadını Zannetmiş

 Derince Harmantarla Mahallesinde ikamet eden Serpil Kömürcü'nün katıl zanlısı olduğu iddia edilen Selami K, isimli şahıs, jandarmanın başarılı operasyonu sonucu Bekirpaşa'daki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Kandıra yolu üzeri Nebihocalar Köyü yol a

Serpil Öğretmeni Hayat Kadını Zannetmiş

 

Derince Harmantarla Mahallesinde ikamet eden Serpil Kömürcü'nün katıl zanlısı olduğu iddia edilen Selami K, isimli şahıs, jandarmanın başarılı operasyonu sonucu Bekirpaşa'daki evinde yakalanarak gözaltına alındı.

 

Kandıra yolu üzeri Nebihocalar Köyü yol ayrımı mevkiinde 2 Ekim sabahı bir bayan ölü olarak bulunmuştu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin yapılan incelemesinde Derince Harmantarla Mahallesi'nde ikamet eden Serpil Kömürcü isimli bir öğretmene ait olduğu belirlenmişti. Serpil öğretmenin neden ve kim tarafından öldürüldüğünün belirlenmesi için jandarma ekipleri polis ekipleriyle birlikte koordineli olarak çalışarak olayı çözmeyi başardı.

 

OTOMOBİL  ALTINDA SÜRÜKLENMİŞ

 

Sözleşmeli öğretmen Serpil Kömürcü'nün cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan evli ve iki çocuk babası 38 yaşındaki Selami K., akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. İfadesinde, Kömürcü'yü 'hayat kadını' sandığı için aracına aldığını öne süren Selami K., kendini araçtan atmak istediğini iddia etti. Serpil Kömürcü'nün araçtan atlamasına iki kez engel olduğunu ve birkaç kez vurduğunu söyleyen Selami K., üçüncü teşebbüsünde araçtan atladığını söyledi.

 

Selami K., atlayan Kömürcü'yü bakmak için geri geri gelirken aracın altında kaldığını ve tekerlek altında sürüklenerek öldüğünü sonra fark ettiğini ileri sürdü.

 

Öğretmen Serpil Kömürcü'nün, cinayet şüphelisi Selami K.'nın aracına binmeden önce bir başka kişinin otomobiline bindiğini, bu kişinin onu tekrar aynı getirip bırakınca da çantası ile vurup otomobili tekmelediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam