Serinlemek isterken kayboldular!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde serinlemek amacıyla Dicle Nehri'ne giren biri üniversite, diğeri lise öğrencisi 2 genç kayboldu.Edinilen bilgiye göre, Cizre Lisesi 1. sınıf öğrencisi Seyfettin Tanrıverdi (16) ile kuzeni Burdur Üniversitesi Matematik Bölümü 4. s

Serinlemek isterken kayboldular!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde serinlemek amacıyla Dicle Nehri'ne giren biri üniversite, diğeri lise öğrencisi 2 genç kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Cizre Lisesi 1. sınıf öğrencisi Seyfettin Tanrıverdi (16) ile kuzeni Burdur Üniversitesi Matematik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Cezmi Tanrıverdi serinlemek için Dicle Nehri'ne girdi.

Seyfettin Tanrıverdi'nin boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Cezmi Tanrıverdi, kurtarmaya çalıştığı kuzeniyle birlikte akıntıya kapılarak nehirde kayboldu.

Olayın duyulması üzerine bölgeye gelen çok sayıda kişi, nehirde kaybolan iki genci bulmak için arama çalışması başlattı.

Bu arada, arama çalışmalar için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden su altı arama kurtarma ekibi talebinde bulunduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam