Serinleme oyunu ölümlü bitti

Tokat'ın Erbaa ilçesi Tepekışla köyü Günüse mezrasında ikamet eden Süleyman Ulaş, arkadaşları ile birlikte köylerinin yakınından geçen Kelkit ırmağına serinlemek için gitti. Bir süre suda eğlenen Ulaş, kayalık alandan suya atladı. Arkadaşları, kendi çabal

Serinleme oyunu ölümlü bitti

Tokat'ın Erbaa ilçesi Tepekışla köyü Günüse mezrasında ikamet eden Süleyman Ulaş, arkadaşları ile birlikte köylerinin yakınından geçen Kelkit ırmağına serinlemek için gitti. Bir süre suda eğlenen Ulaş, kayalık alandan suya atladı. Arkadaşları, kendi çabaları ile Süleyman Ulaş'ı aradı ama başarılı olamadı. Daha sonra olay yerine gelen köylüler ve itfaiye erleri arama çalışması yaptı. 112 Acil ambulansı olay yerinde hazır bekledi. Süleyman Ulaş'ın ailesi, kurtarma çalışmalarını gözyaşları içerisinde izledi. 30 kişilik kurtarma ekibi, yaklaşık 1 saat sonra gencin sıkıştığı yeri belirledi. Suyun altındaki genç, olay yerine getirilen demir çubuklar ve halatlarla kurtarılmaya çalışıldı. Defalarca ölen çocuğun bulunduğu alana dalan vatandaşlar, suyun çok derin ve akıntının güçlü olması yüzünden başarılı olamadı. Suya giren bir kişi, umutların tükendiği bir anda sıkıştığı yerden boğulan genci ayağından yakaladı. Kurtarma ekibi, Süleyman Ulaş'ı kıyıda hazır bekleyen ambulansa aldı. Bir süre hayata döndürülmeye çalışılan kişinin öldüğü anlaşıldı. Boğulan gencin cansız bedeni, savcının incelemesinden sonra Erbaa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler