Serdar Ortaç MS hastası oldu

Geçen yıl gut ve huzursuz bacak sendromu rahatsızlıklarına yakalandığını açıklayan Serdar Ortaç'ın rahatsızlığının, Multipl skleroz (MS) başlangıcı olduğu ortaya çıktı. Ayaklarındaki ağrılar şiddetini artırınca sanatçı, sinir sistemini etkileyen hastalığı

Serdar Ortaç MS hastası oldu

Geçen yıl gut ve huzursuz bacak sendromu rahatsızlıklarına yakalandığını açıklayan Serdar Ortaç'ın rahatsızlığının, Multipl skleroz (MS) başlangıcı olduğu ortaya çıktı.

Ayaklarındaki ağrılar şiddetini artırınca sanatçı, sinir sistemini etkileyen hastalığı yenmek için Türkiye'deki tedavisini bırakıp Almanya'ya gitti.

Ayaklarında görsel anlamda bir şişkinlik ya da doku bozukluğu olmadığı söylenen Serdar Ortaç'ın yurtdışındaki tedavisi bir süre daha devam edecek. Ortaç'ın en büyük korkusu, konser sırasında ağrılarının şiddetlenmesi ve ayakta duramamak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam