Şenocak'tan Haber61'e ziyaret

Din Bir Sen’in Trabzonlu Genel başkanı Lütfi Şenocak bu gün Haber61'i ziyaret ederek genel koordinatörümüz Orhan Çavuşoğlu ve Genel Yayın Yönetmenimiz Selahattin Aydınlı'ya çalışmaları hakkında bilgi aktardı.Genel başkan Şenocak yaptığı açıklamada Din hiz

Şenocak'tan Haber61'e ziyaret

Din Bir Sen’in Trabzonlu Genel başkanı Lütfi Şenocak bu gün Haber61'i ziyaret ederek genel koordinatörümüz Orhan Çavuşoğlu ve Genel Yayın Yönetmenimiz Selahattin Aydınlı'ya çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Genel başkan Şenocak yaptığı açıklamada Din hizmetleri ve Din görevlilerinin sorunlarına ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Şenocak, Din-Bir-Sen olarak Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne orda ve yüksek öğrenim yapanların barınma ve din eğitimi ihtiyaçlarını karşılamak üzere illerde ve büyük ilçelerde Pansiyonlu Din Eğitim Merkezleri açma yetkisi verilmesinin önerisinde bulunarak, bu konunun önemine dikkat çekti.

Bu merkezlerin köylerde bulunan din görevlilerinin çocuklarının orta ve Yüksek öğretim alması açısından çok önemli olduğunu belirten Şenocak, yöre halkında bu merkezlerden faydalanabileceğine işaret etti.

Merkezlerin orta ve yüksek öğreniminin alınmasına katkı sağlanmasının yanı sıra din eğitimi de vermesinin şart olduğunu söyleyen Lütfi Şenocak, bu sayede de her gün erozyona uğrayan değerlerimizin de korunabileceğini de kaydetti.

Din görevlilerinin taleplerinin ve beklentilerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini de hatırlatan başkan Şenocak, bu noktalarda görevlilerimizin duyan kulağı, gören gözü, konuşan ağzı olacağız dedi.

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Lütfi Şenocak, yurt genelinde sürdürdükleri çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini de belirterek, özenen ve beklenen sendikacılık için tüm güçleri ile çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler