'Seninle bir saat'.!

Milas’a bağlı Gölyaka köyünde ikamet eden Derya Baldağı (31), tanıdıkları aracılığıyla Denizli’nin Dereli köyünde yaşayan E.N.A (21) ile tanıştı. Baldağı ile E.N.A, bir süre sonra evlenmeye karar verdi.Yaklaşık 32 bin lira değerinde ziynet eşyası taktığı

'Seninle bir saat'.!

Milas’a bağlı Gölyaka köyünde ikamet eden Derya Baldağı (31), tanıdıkları aracılığıyla Denizli’nin Dereli köyünde yaşayan E.N.A (21) ile tanıştı. Baldağı ile E.N.A, bir süre sonra evlenmeye karar verdi.

Yaklaşık 32 bin lira değerinde ziynet eşyası taktığı E.N.A ile Baldağı, Milas’ta yaklaşık bir hafta önce eşinin, adının ”Emine” olduğunu söyleyen teyzesinin de bulunduğu törenle belediye nikah salonunda resmi nikahlarını kıydırdı. Daha sonra aynı gün yapılacak düğün hazırlıkları için Selimiye beldesindeki bir kuaföre götürdüğü eşinin kendisine çiçek almasını istemesi üzerine Baldağı, bir çiçekçiye gitti.
 
Döndüğünde eşini kuaförde bulamayan Baldağı, çevrede yaptığı araştırmada eşi ve teyzesini bulamadı. Denizli’deki köyüne giden, ancak burada da eşini bulamayan Baldağı, dolandırıldığını anladı. Bunun üzerine avukatı Akın Üstündağ ile Milas Cumhuriyet Savcılığı’na giderek eşi ve teyzesi olduğunu söyleyen kişi hakkında şikayetçi oldu.
 
Derya Baldağı,yaptığı açıklamada, yaşadığı olay nedeniyle şok geçirdiğini belirterek, evlendikten 1 saat sonra dolandırılmanın kendisini üzdüğünü söyledi. Polisin zanlıların yakalanması için başlattığı çalışma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam