Şener Eruygur uyutuluyor

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un tedavisinin daha rahat yapılması amacıyla yoğun bakıma alınarak uyutulduğunu bildirdi. Prof. Dr. Mutlu, yaptığı açı

Şener Eruygur uyutuluyor
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un tedavisinin daha rahat yapılması amacıyla yoğun bakıma alınarak uyutulduğunu bildirdi.

Prof. Dr. Mutlu, yaptığı açıklamada, boynundaki kırığı sabitlemek için kullanılan boyunluğun Eruygur'u rahatsız ettiğini, bu nedenle hastanın elini sürekli boyunluğa götürdüğünü söyledi.

Boynunun sabit kalması, kıpırdamaması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Mutlu, ''Hastayı, hareketsiz kalmasını sağlamak ve kontrolünü daha rahat yapabilmek amacıyla yoğun bakıma alıp uyuttuk'' dedi.

Prof. Dr. Mutlu, emekli Orgeneral Eruygur'un beyininin sol tarafında 3 santimetre, sağ tarafında ise daha küçük bir bölgede kanama olduğunu, yoğun bakımda bulunduğu süre içinde çekilecek filmlerle kanamanın seyrinin izleneceğini kaydetti.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklanarak Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne konulan emekli Orgeneral Şener Eruygur, hipertansiyon nedeniyle düşmesi sonucu KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam