Sendika cinayeti: 2 Ölüİ

 Alınan bilgiye göre, İskenderun Demir-Çelik Fabrikaları'nda (İSDEMİR) işçi olarak çalışan evli 3 çocuk babası Osman Özdemir (49), fabrika içerisinde bulunan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube binası önünde, henüz belirlenemeyen bir nedenle, şubenin genel

Sendika cinayeti: 2 Ölüİ

 

Alınan bilgiye göre, İskenderun Demir-Çelik Fabrikaları'nda (İSDEMİR) işçi olarak çalışan evli 3 çocuk babası Osman Özdemir (49), fabrika içerisinde bulunan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube binası önünde, henüz belirlenemeyen bir nedenle, şubenin genel sekreteri Mustafa Özdemir'i (52), tabancayla 3 el ateş ederek ağır yaraladı.

 

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

 

Mustafa Özdemir ile soy isim benzerliği olan Osman Özdemir, daha sonra aynı silahla başına ateş etti. Osman Özdemir olay yerinde yaşamını yitirirken, Mustafa Özdemir ise işletmenin ambulansı ile kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesine müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Olayın duyulmasının ardından hastaneye gelen sendika Şube Başkanı Cengiz Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Osman Özdemir'in, sendikanın iş yeri temsilcisi olduğunu söyledi.

 

CİNNET GEÇİRDİ

 

Osman Özdemir ve Mustafa Özdemir arasında herhangi bir husumet bulunmadığını belirten Gül, ''Osman Özdemir ve Mustafa Özdemir, diğer bazı arkadaşların da bulunduğu sırada, sabah sendikada hep birlikte çay içip, sohbet etmişler. Öğrendiğimiz kadarıyla, bir ara sendika binası önünde Osman Özdemir, Mustafa Özdemir'e bir şeyler söylerken cinnet getirerek ateş etmiş. İki arkadaşımızın arasında hiçbir problem kavga yoktu. Çok üzüntülüyüz. Allah rahmet etsin'' dedi.

 

Olayı duyan İSDEMİR yöneticileri, bazı çalışanlar ve sendika temsilcileri hastaneye geldi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam