Sen nasıl bir annesin!

Tekirdağ'da dün gece, küçük bir kızın zorla 22 FT 617 plakalı otomobile bindirildiği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti ve aracı kent merkezi girişinde durdurdu. Otomobilin içinde bununan G.B. polislere, "Beni annem zorla erkeklere pazarlıyor, k

Sen nasıl bir annesin!

Tekirdağ'da dün gece, küçük bir kızın zorla 22 FT 617 plakalı otomobile bindirildiği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti ve aracı kent merkezi girişinde durdurdu. Otomobilin içinde bununan G.B. polislere, "Beni annem zorla erkeklere pazarlıyor, kurtarın" diye bağırdı. Bunun üzerine anne S.A. ile kızla para karşılığında ilişkiye girmek üzere anlaştıkları iddia edilen 33 yaşındaki H.S., 34 yaşındaki V.A ve 35 yaşındaki B.İ. gözaltına alındı.

DÖRDÜ DE TUTUKLANDI

Polisteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen anne S.A. ile diğer şüpheliler

H.E., V.A., ve B.İ., 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, cinsel taciz ve fuhuşa teşvik' suçundan tutuklandı. Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne gönderilen annenin, adliye çıkışı kendisini görüntüleyen gazetecilere gülmesi dikkat çekti. Diğer üç şüphelinin polis aracına bindirildiği sırada, adliye dışında bekleyen yakınları gözyaşı döktü. Psikolojik destek verildiği öğrenilen G.B. ise devlet korumasına alındı ve yetiştirme yurduna yerleştirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam