Sen misin sivil Polise ateş eden

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yapan sivil polislere ateş açılması sonucu, parkta bulunan anne ile kızının yaralanmasına neden olan 5 zanlıdan 1'i tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Vatan Mahallesi'nde bulunan parkta uyuşturucu satı

Sen misin sivil Polise ateş eden

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yapan sivil polislere ateş açılması sonucu, parkta bulunan anne ile kızının yaralanmasına neden olan 5 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Vatan Mahallesi'nde bulunan parkta uyuşturucu satışı yapıldığına dair ihbar alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, bölgeye gitti.

Sivil polis ekipleri, parkta uyuşturucu kaçakçılarını yakalamak için çalışma yaptığı sırada Metin A. (28), operasyona giden sivil polis ekiplerinden birini silahla kovaladı.

Yaşanılan kısa süreli kovalamacada tabancayla polis memuruna ateş edilmesi sonucu, seken kurşunlardan biri parkta bulunan Ayşe Kartal (48) ile kızı Büşra'nın (4) yaralanmasına neden oldu.

Anne ile kızın yaralanması üzerine bölgede bulunan diğer polis ekiplerinin de olaya müdahale etmesiyle paniğe kapılan Metin A. ile yanında bulunan dört kişi bir otomobille kaçmaya başladı. Polis ekipleri yaptıkları takip sonucunda Şehit Mehmet Gezerge Caddesi'nde otomobili durdurarak, sürücü sürücü Mehmet Ş, tabancayı kullanan Metin A, Mehmet S, İbrahim S ile Mustafa D'yi iki ruhsatsız tabancayla yakaladı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan tabancayı kullandığı öğrenilen Metin A. çıkarılğı mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler