Şemdinli'de şehit sayısı 5'e çıktı!

  Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "halkın huzuru, can ve mal güvenliği için PKK terör örgütü ile yapılan mücadele kapsamında, 22 Ağustos Çarşamba günü Şemdinli Zorgeçit kırsalında PKK terör örgütü mensuplarına karşı yapılan operasyonda 5

Şemdinli'de şehit sayısı 5'e çıktı!

 

 

Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "halkın huzuru, can ve mal güvenliği için PKK terör örgütü ile yapılan mücadele kapsamında, 22 Ağustos Çarşamba günü Şemdinli Zorgeçit kırsalında PKK terör örgütü mensuplarına karşı yapılan operasyonda 5 askerin şehit olduğu, 7 askerin ise yaralandığı" bildirildi. PKK terör örgütü unsurlarına karşı başlatılan operasyonlarda 16 teröristin etkisiz hale getirildiği, havadan ve karadan başlatılan operasyonların devam ettiği kaydedildi.

 

Dün Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden 20 kilometre uzaklıktaki Bağlar köyü Zorgeçit mezrası yakınlarında askeri konvoyun geçişi sırasında meydana gelmiş, patlama sonrası güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam