ŞEMA Türkiye'yi temsil etti

“Gelecek için geri dönüşüm zamanı” isimli projenin ilk toplantısını Polonya'nın Zywiec kasabasında yapan ŞEMA İlköğretim Okulu ile birlikte toplantıya Romanya'dan ve Slovakya'dan okullar katıldı. Okul Müdürü Cemal Alkurt, okullarının Türkiye'yi Avrupa'da

ŞEMA Türkiye'yi temsil etti

“Gelecek için geri dönüşüm zamanı” isimli projenin ilk toplantısını Polonya'nın Zywiec kasabasında yapan ŞEMA İlköğretim Okulu ile birlikte toplantıya Romanya'dan ve Slovakya'dan okullar katıldı. Okul Müdürü Cemal Alkurt, okullarının Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Polonya'ya giden Proje koordinatörü Mustafa Akyüz ise toplantının beklenenden daha verimli geçtiğini belirterek, “Polonya, bizlere mükemmel ev sahipliği yaptı. Olumsuz hava şartları ve ağır kış koşullarına rağmen çok yoğun bir hafta geçirdik. Amacımız AB'nin önceliklerini dikkate alarak, çevre konusunda deneyim ve tecrübelerimizi ortaklarımızla paylaşarak gelecek toplantılar ve aktiviteler ile ilgili yeni yol haritamızı belirledik” dedi.

Polonya'da gerçekleştirilen toplantıya katılan öğrencilerden Elif Nur Yıldız ve Tuğçe Eyüboğlu ise “Polonyalı aileler ve öğrenciler bizleri çok iyi ağırladılar. Bizlerle son derece ilgilendiler. Oradaki dostlarımızdan ayrılmak zor oldu” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam