Sema Kızılcık iş başında!

Bir otelin salonunda gerçekleştirilen nikah töreninde, çiftin şahitliğini yapan Sema Kızılcık, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.İlçelerde ziyaretler gerçekleştirdiklerini, ziyaretler kapsamında ekonomik nedenlerden ötürü evlenemediklerini tespit ett

Sema Kızılcık iş başında!

Bir otelin salonunda gerçekleştirilen nikah töreninde, çiftin şahitliğini yapan Sema Kızılcık, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

İlçelerde ziyaretler gerçekleştirdiklerini, ziyaretler kapsamında ekonomik nedenlerden ötürü evlenemediklerini tespit ettikleri gençlere destek olduklarını ifade eden Kızılcık, "Trabzonumuzun ilçelerine ziyaretler yapıyoruz. Bu ziyaretler kapsamında ekonomik nedenlerden ötürü evlenemediklerini öğrendiğimiz gençlerin ev kurmalarına yardımcı olduk. Umarım ömür boyu mutlu bir yaşam sürerler" dedi.

Aile kurumunun toplumun en önemli temel taşı olduğunu vurgulayan Sema Kızılcık, "Bir toplumun sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi ile huzur ve mutluluğun temeli, aile kurumunun sağlam temeller üzerine oturtulması ile doğru orantılıdır. Evlilik törenleri insanların hayatları boyunca yaşayacakları en güzel anlardır. Bu mutlu günlere vesile olabileceksek ne mutlu bize" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam