Şehit uzmanın cenazesi defnedildi

Şehit Uzman Çavuş Kayar için Salihli ilçesine bağlı Adala beldesinin meydanında askeri tören düzenlendi. Katılımın yoğun olması nedeniyle cenaze namazı da meydanda kılındı.Cenaze namazına Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral

Şehit uzmanın cenazesi defnedildi

Şehit Uzman Çavuş Kayar için Salihli ilçesine bağlı Adala beldesinin meydanında askeri tören düzenlendi. Katılımın yoğun olması nedeniyle cenaze namazı da meydanda kılındı.

Cenaze namazına Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa Milletvekilleri Sakine Öz, Hasan Ören, Özgür Özel, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ile vatandaşlar katıldı.

Şehidin ailesi tabuta sarılarak gözyaşı dökerken, çok sayıda vatandaşın da tören sırasında ağladığı gözlendi.

Salihli İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından konuşan Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, ''Bugün bir şehidimizi daha ahirete uğurluyoruz. Ona Allah'tan rahmet diliyoruz. Şehidimizin geride kalan yakınlarına olan minnetimizi her zaman yanlarında olarak göstereceğiz'' dedi.

Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Kayar'ın cenazesi Askeri Bando eşliğinde Adala Şehitliği'nde toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler