Sedyeden düştü boynu kırıldı

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne parmağında oluşan damar tıkanıklığı tedavisi için getirilen ve yürümekte güçlük çeken 80 yaşındaki Mehmet Ali Çağlayan'ın, iddiaya göre sedyeden düşürülmesi sonucu boynu kırıldı. Hastan

Sedyeden düştü boynu kırıldı
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne parmağında oluşan damar tıkanıklığı tedavisi için getirilen ve yürümekte güçlük çeken 80 yaşındaki Mehmet Ali Çağlayan'ın, iddiaya göre sedyeden düşürülmesi sonucu boynu kırıldı.

Hastane Başhekim Yardımcısı Faruk Erdem olayla ilgili soruşturma başlattıklarını söyledi.

Sakarya'nın Kocaali İlçesi Kirazlı Köyü'nde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan 80 yaşındaki Mehmet Ali Çağlayan, parmağında oluşan damar tıkanıklığının tedavisi için yakınları tarafından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne getirildi. Anjio yapılmak üzere sedyede odaya götürülen Mehmet Ali Çağlayan'a, burada Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, hastanın sedyede oturtulmasını istedi. Hastabakıcı tarafından sedyeye oturtulacağı sırada dengesini kaybedip yere düşen Çağlayan'ın iddialara göre boynu kırıldı.

Babasının düşmesine neden olan hasta bakıcı, doktor ve hastane yönetimi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Yusuf Çağlayan, “Babam güçlükle yürüyordu. Dikkatsizlik sonucu babamı anjio odasında sedyeden düşürdüklerini öğrendik. Daha sonra da birşey olmamış gibi babamı anjio yaptılar. Servise alırken boynunun kırıldığını öğrendik. Sorumlu doktor, babamı düşüren hastabakıcı ve hastane yönetimi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Başhekimliğe de şikayet dilekçesi verdim” dedi.

Hastane Başhekim Yardımcısı Prof Dr. Faruk Erdem de, konuyla ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam