Sayın Bakan ıslanmasında

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Eskişehir'in merkez Tepebaşı İlçesi'nde başlatılan sağlık taraması projesine kapsamında Avukat Şahap Demirer İlkokulu bahçesine kurulan Sağlık TIR'ını da ziyaret etti. Okul bahçesinde bekleyen öğrenciler yağ

Sayın Bakan ıslanmasında

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Eskişehir'in merkez Tepebaşı İlçesi'nde başlatılan sağlık taraması projesine kapsamında Avukat Şahap Demirer İlkokulu bahçesine kurulan Sağlık TIR'ını da ziyaret etti. Okul bahçesinde bekleyen öğrenciler yağmur altında aldı. Bakan Çelik de kendi tuttuğu şemsiyenin altında konuşmasını yaptı.
 
Faruk Çelik şemsiye altındayken öğrenciler ıslandı
 
PROTOKOL VE ÇELİK KENDİNİ YAĞMURDAN KORUDU
 
"Sağlık taraması dolayısıyla bir tören gerçekleşiyor. Biz iktidar olarak, bildiğiniz gibi sağlıkla ilgili dev adımlar attık. Yani vatandaşın ilaca, sağlık kuruluşlarına erişimini son derece kolaylaştırdık. Bugün gerçekleştirilen proje ise sağlık hizmetini adeta eve götürmek gibi, kapıya getirmek gibi bir durum. En yakın yerden sağlık hizmeti almak için gerçekleştirilen bir projedir" diyen Çelik'in kendisi şemsiye altında dururken öğrenciler sırılsıklam oldu. Protokol de kendilerini yağmurdan koruyan brandanın altında dururken, öğrencilerin ıslanmasına göz yumdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam