Say: CHP'nin Başına Emine Ülke Tarhan Geçsin

CHP Grup Başkanvekili Emine Ülkler Tarhan'ın başını çektiği bir grup CHP'li milletvekili Ankara'ya sıçrayan Gezi protestolarını toplanan gruba müdahale etmek isteyen polislere TOMA'ların önüne oturarak direndi. Bu olay üzerine Fazıl Say, Twitter'da #emine

Say: CHP'nin Başına Emine Ülke Tarhan Geçsin
CHP Grup Başkanvekili Emine Ülkler Tarhan'ın başını çektiği bir grup CHP'li milletvekili Ankara'ya sıçrayan Gezi protestolarını toplanan gruba müdahale etmek isteyen polislere TOMA'ların önüne oturarak direndi. Bu olay üzerine Fazıl Say, Twitter'da #emineulkertarhanchpninbasinagecsin başlıklı bir hashtag başlattı. Say, bu konuda takipçilerinden epey destek aldı ve hashtag'i TT'ye (Trend Topic) taşımayı başardı.
 
GEZİ EYLEMLERİNİN RUHU
 
Gezi eylemlerini Ankara'dan izleyen CHP'li vekiller, İstanbul'daki Gezi ruhunu iyi okuyamadı. Ankara'da daha çok laik görünümlü ve ulusalcı zihniyetin baskın olduğu göstericiler ağırlıktaydı. 
 
 
EMİNE ÜLKE TARHAN ULUSALCILARIN DİLİNİ KULLANIYOR
 
CHP'deki keskin ulusalcı kanat belki CHP lideri Kılıçdaroğlu'u Emine Ülke Tarhan'la devirebilirler ancak 'Tayyip'i deviremez. Çünkü Emine Ülke Tarhan İstanbul'daki Gezi eylemcilerin diliyle konuşmuyor. Tarhan, yaratıcılıkta sınır tanımayan İstanbul eylemcilerin dili yerine Ankara'daki ulusalcı, kavgacı, hırçın ulusalcıların dilini konuşuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler