Şaşırtan Münevver cinayeti raporu

Bakırköy 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Cem Garipoğlu, amcası Hayyam Garipoğlu, annesi Tülay Makbule Garipoğlu ve babası Mehmet Nida Garipoğlu ile şirket çalışanları Habib Kurt, Mehmet Karakayalar katıldı.GÖMLEKTEKİ KAN SIÇ

Şaşırtan Münevver cinayeti raporu

Bakırköy 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Cem Garipoğlu, amcası Hayyam Garipoğlu, annesi Tülay Makbule Garipoğlu ve babası Mehmet Nida Garipoğlu ile şirket çalışanları Habib Kurt, Mehmet Karakayalar katıldı.

GÖMLEKTEKİ KAN SIÇRAMAMIŞ!

Duruşmada Adli Tıp Kurumu'nun baba Nida Garipoğlu'na ait kanlı iki gömlek ve içlik üzerinde yaptığı incelemenin raporu açıklandı. Kıyafetlerde bulanan kanların fışkırma ya da sıçrama sonucu oluşmadığı sepette bulunan başka bir cisimden veya sürtünme yoluyla bulaşmış olabileceğinin belirtildi.

Cem Garipoğlu'nun yerdeki kanı elbiselerle sildiğini söyleyen avukat Rezzan Epözdemir, raporun gerçeği yansıtmadığını söyledi. Münevver Karabulut cinayetini, Hrant Dink cinayetine benzeten Rezzan Epözdemir "Sanık Ogün Samast, olayda 18 yaşını doldurmadığı için 21 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Aynı durumdaki Cem Garipoğlu'na verilecek benzer bir ceza kimseyi tatmin etmez en az 24 yıl hapis cezası almalıdır " dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler