Sapıklar cezasını buldu!

İstanbul’da ki olay, 2 yıl önce Çekmeköy’de yaşandı. 17 yaşındaki A.Ö. adlı kız, trende tanıştığı 23 yaşındaki O.K. ile birkaç kez görüştükten sonra buluşma teklifini kabul etti.O.K., kız arkadaşıyla buluşmak için otomobili olan 31 yaşındaki arkadaşı T.Y.

Sapıklar cezasını buldu!


İstanbul’da ki olay, 2 yıl önce Çekmeköy’de yaşandı. 17 yaşındaki A.Ö. adlı kız, trende tanıştığı 23 yaşındaki O.K. ile birkaç kez görüştükten sonra buluşma teklifini kabul etti.

O.K., kız arkadaşıyla buluşmak için otomobili olan 31 yaşındaki arkadaşı T.Y.’den yardım istedi. T.Y., otomobiliyle iki genci yanına aldı ve üçlü araçla gezdi.

EVE GİTTİLER

T.Y. iki gence “Benim evime gidelim” teklifinde bulundu. Üçlü eve giderek içki içti. A.Ö.’nün sarhoşluğundan faydalanan O.K., kızın itirazlarına rağmen ilişkiye girdi. T.Y. de olaya tanık oldu. O.K.’nın odadan çıkmasını fırsat bilen T.Y., çıplak olan genç kızı alarak banyoya götürdü, kapıyı da kilitledi. T.Y.’nin kız arkadaşına tecavüz edeceğini anlayan O.K. kapısını kırarak girdiği banyoda, tecavüze engel olmak istedi. T.Y’nin kendisini dövmesi ve kapıyı yeniden kilitlemesi üzerine O.K. polisi aradı. Olay yerine gelen polis, genç kızın şikâyette bulunması üzerine ikiliyi gözaltına aldı.

İKİSİ DE TUTUKSUZ

2 yıldır süren soruşturma sonunda, O.K.’nın tecavüz suçundan 30 yıla kadar hapsi istendi. T.Y.’nin ise tecavüz girişimini gerçekleştirmediği için 7.5 yıla kadar cezalandırılması talep edildi. Tutuksuz sanıkların yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler