Sapık 'Zorro' yakalandı!

 İstanbul Kâğıthane ve Şişli’de bir yıl önce başlayan tecavüz ve taciz olaylarının üzerine soruşturma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, E.Y.’yi önceki gün yakaladı. İfade vermeyerek susma hakkını kullanan E.Y.’nin, 2001 yılında te

Sapık 'Zorro' yakalandı!

 

İstanbul Kâğıthane ve Şişli’de bir yıl önce başlayan tecavüz ve taciz olaylarının üzerine soruşturma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, E.Y.’yi önceki gün yakaladı. İfade vermeyerek susma hakkını kullanan E.Y.’nin, 2001 yılında tecavüz, gasp ve hırsızlık suçlarından girdiği cezaevinden izinli olarak gittiği Kâğıthane’de, Eylül 2011 tarihinde ilk tecavüz olayını gerçekleştirdiği belirlendi.

 

“Denetimli Serbestlik” yasasından faydalanarak 10 yıl kaldığı cezaevinden tahliye olmasının ardından ise E.Y.’nin girdiği evlerde kadınların gecelikleri ile çamaşırlarını makasla keserek cinsel tacizde bulunmaya başladığı tespit edildi. Şu ana kadar kurban sayısı 21 olarak belirlenen saldırgan, 8 kadın tarafından teşhis edildi. Olay yerlerinde bulunan sprem ve parmak izleri de tutan saldırgan, 10 yıl önce Mecidiyeköy’de yine bir kadına tecavüz edip parasını ve altınlarını gasp ettikten sonra polis tarafından yakalanmıştı. O tarihte 4 kadına tecavüz ettiği belirlenen E.Y.’nin elindeki makas ile kadınların gecelikleri ile iç çamaşırlarını aynı şekilde kestiği ve böylelikle olaya imza attığı da ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam