Sapık kocasına dayanamadı

Esenler’de 4 çocuk annesi S.B., kocası N.B.’nin eve getirdiği bir kadınla ilişkiye girmesini istediği iddiasıyla boşanma davası açtı.S.B., aile mahkemesine sunduğu dilekçede şu ifadelere yer verdi. “Davalı ile 12 yıldır evliyim. Eşim ile görücü usulü evle

Sapık kocasına dayanamadı

Esenler’de 4 çocuk annesi S.B., kocası N.B.’nin eve getirdiği bir kadınla ilişkiye girmesini istediği iddiasıyla boşanma davası açtı.

S.B., aile mahkemesine sunduğu dilekçede şu ifadelere yer verdi. “Davalı ile 12 yıldır evliyim. Eşim ile görücü usulü evlendik. Bu evlilikten 3 kız 1 erkek çocuğum var.

Eşim evlendiğimiz günden itibaren bana şiddet uygulayıp darp etmektedir. Aileme bu durumu söylememe rağmen ailem bana sahip çıkmadı ve ‘O eve gelinlikle girdin kefenle çıkarsın’ diyerek boşanmama karşı çıktı.” Eşinin sapkın cinsel tercihleri olduğunu öne süren S.B., iddialarını şöyle sürdürdü: “Eşim tam anlamıyla sapık zihniyetli bir adamdır. Beni sürekli ters ilişkiye zorluyor. Geçen yıl yanında bir kadınla eve geldi ve bana onunla ilişkiye girmemi teklif etti. Kabul etmedim.” Bu olaydan sonra ailesinin yanına kaçtığını belirten S.B. “1 Mart 2011 günü ailemin yanına kaçtım. Ailem ise beni tekrar kocamın yanına gönderdi. Eve döndüğümde eşim beni bıçaklamaya kalktı. Ben de kaçarak polise sığındım” diye konuştu.

"EVLİLİĞİMİZ BİTTİ"

S.B. dilekçesinin son kısmında ise “Tüm bu bahsettiğim nedenlerden ve evliliğimizin fiilen bitmiş olduğundan dolayı boşanmama karar verilmesini ve çocuğumuz M.S.B.’nin geçimini sağlamak için aylık 500 TL nafaka talep ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler