‘Sana âşığım’ mesajına 2.5 ay hapis

 ÜNLÜ diyetisyen doktor Ender Saraç, avukatı aracılığıyla G.D. isimli kadın hastası tarafından rahatsız edildiğini kaydederek savcılığa başvurdu.  Dilekçede G.D.’nin Saraç’a yolladığı mesaj ve e-mail’lerde, kendisine âşık olduğunu söylediği, doktorun çocu

‘Sana âşığım’ mesajına 2.5 ay hapis

 

ÜNLÜ diyetisyen doktor Ender Saraç, avukatı aracılığıyla G.D. isimli kadın hastası tarafından rahatsız edildiğini kaydederek savcılığa başvurdu. 
 
Dilekçede G.D.’nin Saraç’a yolladığı mesaj ve e-mail’lerde, kendisine âşık olduğunu söylediği, doktorun çocuğunu da kendisinin zannettiği şeklinde ifadeler yer aldı. Yürütülen soruşturma kapsamında ifade veren Saraç, kendisini ve ailesini güvende hissetmediği için şikâyetçi olduğunu ancak kimsenin üzülmesini istemediğini kaydetti. Önceki gün yapılan duruşmaya katılan G.D., şikâyetçi Ender Saraç’a ilgi duyduğunu ancak kendisinin bu ilgiyi yanlış yorumladığını, pişman olduğunu ve bu gibi şeylerin tekrarlanmayacağını belirtti. Mahkeme, sanığı, iyi hal indirimi uygulayarak 2.5 ay hapse mahkûm etti. Verilen ceza ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam