Samsun'da otopark cinayeti

Samsun'un Bafra ilçesinde aracın park etme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavga sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Gençlik Caddesi'nde Kasım B. ile Ramazan Tepe ve arkadaşı Birkan Bozdemir arasında, araç park etme meselesinden ta

Samsun'da otopark cinayeti

Samsun'un Bafra ilçesinde aracın park etme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavga sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gençlik Caddesi'nde Kasım B. ile Ramazan Tepe ve arkadaşı Birkan Bozdemir arasında, araç park etme meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan Tepe, Birkan Bozdemir ve Kasım B'nin oğlu Aytaç B. yaralandı.

Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Birkan Bozdemir ve Ramazan Tepe, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesine sevk edildi. Birkan Bozdemir, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı ve İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi olay yerinde inceleme yaptı. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Kaçan Kasım B. Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam