Samsun'da çılgın koca dehşeti

Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir kişi, boşanmak üzere olduğu eşinde kalan çocuğunu almak istemesi üzerine çıkan kavgada eşi ve annesini bıçakla çeşitli yerlerinden yaraladı.Edinilen bilgiye göre, Erol K. adlı kişi, geçimsizlik sebebiyle ayrılma kararı ala

Samsun'da çılgın koca dehşeti

Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir kişi, boşanmak üzere olduğu eşinde kalan çocuğunu almak istemesi üzerine çıkan kavgada eşi ve annesini bıçakla çeşitli yerlerinden yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Erol K. adlı kişi, geçimsizlik sebebiyle ayrılma kararı alan eşi Kübra K'nin 2 yaşındaki kızı E.K'yı da alarak annesi Ayşe Akay'ın evine gitmesi üzerine kızı E.K'yı almak için kayınvalidesinin İstasyon Mahallesi'ndeki evine gitti.

Erol K, burada eşi ve annesiyle tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda, Erol K, yanında taşıdığı bıçakla, eşi Kübra K ve annesi Ayşe Akay'ı çeşitli yerlerinden yaraladı. Çevredekilerin durumu güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine olay yerine giden ekipler, yarılı anne ile kızını Samsun Gazi Devlet ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam