Saldırı polis telsizi anonslarında!

 Bahçelievler'de iki kişi polis merkezine önce el bombası attı. Saldırganlar daha sonra uzun namlulu silahlarla polis otomobillerini taradı. Olayda şüphelilerden biri polis tarafından yakalanırken, diğeri kaçmayı başardı. Yaşanan hareketlilik polis telsiz

Saldırı polis telsizi anonslarında!

 

Bahçelievler'de iki kişi polis merkezine önce el bombası attı.
 
Saldırganlar daha sonra uzun namlulu silahlarla polis otomobillerini taradı. Olayda şüphelilerden biri polis tarafından yakalanırken, diğeri kaçmayı başardı. Yaşanan hareketlilik polis telsizi anonslarına an be an yansıdı.
 
Yaralı halde yakalanan saldırgan kadının, olaydan hemen sonra götürüldüğü hastanede sedye üzerinde cep telefonu ile çekilmiş fotoğrafı bulundu. 
 
Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Bosna 75'inci Yıl Polis Merkezi'ne saat 21.30'da iki saldırgan tarafından el bombası atıldı. Ardından da uzun namlulu silahlarla polis merkezine giriş yapan polis otomobillerine ateş açıldı. Polis merkezinde görevli polisler saldırıya anında karşılık verdi. Bunun üzerine kaçmaya başlayan iki şüpheliden kadın olanı yakalandı. Kadın saldırganın üzerinde el bombası, tabanca ve uzun namlulu bir silah ele geçirildi. İsmi bilinmeyen erkek saldırgan ise kaçmayı başardı. O anlar ise polis telsizi anonslarına an be an yansıdı. 
 
İşte ekipler arasında geçen bazı konuşmalar:
 
Polis ekibi: "Efendim kalaşnikof silahlı saldırganlardan bir tanesini aldık, diğeri Kuleli Parkı'na doğru kaçtı" 
 
Merkez: "Arkadaşlar ivedi şekilde bu Kuleli Parkı'na geçin. Uzun namlulu silahlı şahsı bulmaya çalışalım. Park yakınında tüm sokaklara girin ivedi olun. " 
 
Polis ekibi: "Şahıs Koçtaş tarafına kaçıyor efendim"
 
Merkez: "Anlaşıldı. Bağlı bölge istasyonları ivedi şekilde bu Koçtaş arkası ara sokaklara geçin. Siyah giyimli erkek şahıs. Üzerinde muhtemelen uzun namlulu ve kısa namlulu silah bulunuyor. Dikkatli şekilde bu şahsı alalım"
 
SALDIRGAN KADIN MÜŞAHEDE ALTINA TUTULUYOR
 
Kovalamaca sırasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yaralanan kadın saldırgan Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kafatasında kırık olduğu belirlenen kadının polis gözetiminde bir müddet müşahede altında tutulacağı belirtildi. Öte yandan ekipler, olaydan sonra kaçarak izini kaybettiren erkek şüpheliyi bulmak için geniş çapta arama çalışması başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam