Sakın bu numarayı geri aramayın!

 Son günlerde cep telefonu kullanıcılarına bilmedikleri bir yurt dışı numarasından gelen cevapsız çağrı, cep kullanıcılarının keyfini kaçırıyor. +35989 ile başlayan bu numaralar bir tuzak!'BENİ KURTARIN' TEZGAHI+35989 ile başlayan bu numaraları geri araya

Sakın bu  numarayı geri aramayın!

 Son günlerde cep telefonu kullanıcılarına bilmedikleri bir yurt dışı numarasından gelen cevapsız çağrı, cep kullanıcılarının keyfini kaçırıyor. +35989 ile başlayan bu numaralar bir tuzak!

'BENİ KURTARIN' TEZGAHI

+35989 ile başlayan bu numaraları geri arayan cep telefonu abonelerinin karşısına, kendisini Bulgaristan'da yaşayan Türk kızı olarak tanıtan birisi çıkıyor.

Eniştesinin kendisini taciz ettiğini öne süren genç kadın, kendisini arayan kişiyi bir yerden tanıdığını iddia ediyor. Ancak işin gerçeği, Bulgaristan'da faaliyet gösteren bir '**** hattı'nın personeli olan bu genç kadın, arayan kişileri ne kadar fazla konuşturursa o kadar fazla fatura geliyor.

Genellikle eski numaraları ve 532 ile başlayan hatları arayan bu kişilerin numaralarını geri aradığınız zaman, faturanız 900'lü hatlar olarak bilinen özel hatların tarifesi ile ücretlendiriliyor.

Daha önce de benzer olaylar yaşanmasına rağmen, dolandırıcılar bu yönteme yeniden başvurarak cep kullanıcılarını tuzağa düşürmek için yeni senaryolara başvuruyorlar.

SAKIN GERİ ARAMAYIN

Bu tuzağa düşmemek için, +35989 ile başlayan tanımadığınız bir numaradan size cevapsız çağrı gelirse sakın geri aramayın. İyi niyetle bir genç kıza yardımcı olmaya çalışırken altından kalkamayacağınız bir fatura ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam