Şakayı yanlış anlayınca dayak yedi

 Samsun'da oturan 39 yaşındaki Erhan Taşdemir, kendisine "Kediye bir tekme attım gitti duvara yapıştı" diyerek şaka yapan arkadaşı Cüneyt Aktaş'a bıçak çekti. Aktaş da iki arkadaşıyla birlikte kendisine bıçak çeken Erhan Taşdemir'i tekme ve tokatla dövere

Şakayı yanlış anlayınca dayak yedi

 

Samsun'da oturan 39 yaşındaki Erhan Taşdemir, kendisine "Kediye bir tekme attım gitti duvara yapıştı" diyerek şaka yapan arkadaşı Cüneyt Aktaş'a bıçak çekti. Aktaş da iki arkadaşıyla birlikte kendisine bıçak çeken Erhan Taşdemir'i tekme ve tokatla döverek hastanelik etti. 
 
Olay, dün merkez Atakum İlçesi'nde meydana geldi. Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde psikolojik tedavi görüp taburcu edildiği öne sürülen Erhan Taşdemir, büfe işleten arkadaşı Cüneyt Aktaş'ın yanına gitti.
 
Aktaş sohbet bırasında "Yolda kedi gördüm. Kediye bir tekme attım gitti duvara yapıştı. Kafası gözü dağıldı" diyerek espiri yaptı. Yapılan espiriye alınan Erhan Taşdemir, oradan ayrılıp evine gitti ve yaklaşık 1 saat sonra elinde bıçakla dönüp Cüneyt Aktaş'a, "Sen bana bir şey mi ima etmeye çalıştın" diyerek tehdit etti. Bunun üzerine Cüneyt Aktaş'ın akrabaları 34 yaşındaki Yusuf Yıldız ve 27 yaşındaki Suat Aktürk ile birlikte Erhan Taşdemir'i döverek yaraladı. 
 
Olaydan sonra tüm şüpheliler gözaltına alındı. Erhan Taşdemir hakkında, 'Bıçakla tehdit' suçundan işlem yapılırken diğer şüpheliler serbest bırakıldı. Polis şüpheliyi, özel bir hastaneye götürerek tedavi ettirdi. Gözaltındaki şüpheli hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler