Sakarya'da Yunus şaşkanlığı

 SAKARYA Nehri'nin Karadeniz'e döküldüğü Karasu İlçesi'nde nehirde balıkların peşinden giden 2 yunus vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Sakarya Nehri'nin Karadeniz ile buluştuğu Yeni Mahalle mevkisinde hafta sonu balıkçılar, nehirde yunusların yüzdüğ

Sakarya'da Yunus şaşkanlığı

 SAKARYA Nehri'nin Karadeniz'e döküldüğü Karasu İlçesi'nde nehirde balıkların peşinden giden 2 yunus vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

 
Sakarya Nehri'nin Karadeniz ile buluştuğu Yeni Mahalle mevkisinde hafta sonu balıkçılar, nehirde yunusların yüzdüğünü görünce şaşırdı.
 
Balık sürüsü peşinden Sakarya Nehri boyunca yaklaşık 150- 200 metre giden iki yunus, daha sonra tekrar Karadeniz'e döndü. 
 
Olup bitenleri meraklı gözlerle izleyen balıkçılar ve vatandaşlar cep telefonları ile yunusları görüntülerken, yunusların Sakarya Nehri'ne denizde takip ettikleri balık sürüsünün peşinden girmiş oldukları sanılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler