Sahte polisin tecavüz oyunu

İnternet sitelerinden tanıştığı kadınların evlerine giderek “Ben ahlak polisiyim. Hakkında şikayet var’ diyerek tecavüz ve gasp ettiği iddia edilen oto tamircisi yapan 24 yaşındaki Zülfi K., polis tarafından gözaltına alındı.Ataşehir’de oturan H.D., Kadık

Sahte polisin tecavüz oyunu

İnternet sitelerinden tanıştığı kadınların evlerine giderek “Ben ahlak polisiyim. Hakkında şikayet var’ diyerek tecavüz ve gasp ettiği iddia edilen oto tamircisi yapan 24 yaşındaki Zülfi K., polis tarafından gözaltına alındı.

Ataşehir’de oturan H.D., Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na 24 Şubat günü başvurarak internette tanıştığı bir kişinin kendisine tecavüz ettikten sonra gasp ettiği önü sürdü. H.D. savcılığa sunduğu şikayet dilekçesinde, tanıştığı kişinin eve geldikten sonra kendisini polis olarak tanıttığını belirterek, “İnternet ortamında tanıştığım ve açık kimliğini bilmediğim kişi olay günü evime geldiğinde, polis rozetini göstererek " -Ahlak polisiyim, senin hakkında şikayet var, hakkında işlem yapacağım- diyerek tehdit etti, ardından benimle zorla ilişkiye girdi. İlişkiden sonra beni kalorifer peteğinin borusuna kelepçeledi. Daha sonra cüzdanımdaki paraları alarak kaçtı. Giderken kelepçenin anahtarını zor uzanacağım yere bıraktı. Kendisinden şikayetçiyim" diye ifade verdi..

İKİ MAĞDUR DAHA ÇIKTI

Evinde tecavüz ve gasp edilen H.D’nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapmasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Dedektifler ilk olarak müşteki H.D’nin ifadesine alarak şüpheli hakkında çalışma başlattı. Çalışmaları derinleştiren polis, aynı tarihlerde 2 benzer olayın olduğunu belirledi. Yapılan incelemede, Kadıköy’de E.Ö. ve Maltepe’de ise Y.E adlı kadınların aynı yöntemle tecavüz edildikten sonra gasp edildiği ortaya çıktı. Polis, İki kadının polise verdikleri eşgal bilgileri ile Ataşehir’deki gasp olayına karışan şüphelinin aynı kişiler olabileceğini belirledi.

AYNI KAFETERYADA BULUŞMUŞ

Polis, elde edilen eşkal bilgileri üzerinden yola çıkarak bir şüpheliyi belirledi. Ankara'da oto tamircisi olarak çalıştığı belirlenen şüpheli hakkında başlatılan çalışmada, Zülfi K.'nın olay tarihlerinde İstanbul'da olduğu ve daha sonrada sık sık geldiği tespit edildi. Şüpheli Zülfi K. üç mağdur tarafından teşhis edildi. Zülfi K.’nın 3 mağdurla da Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde bir kafeteryada buluştuğunu belirledi. Bunun üzerine polis, İstanbul’da olduğunu belirlediği Zülfi K.’yı mağdurlarla buluştuğu kafeteryada beklemeye başladı.

SUSMA HAKKINI KULLANDI

Dün öğlen saatlerinde kafeteryaya gelen Zülfi K., polis tarafından gözaltına alındı. Zülfi K.’nın üzerinde yapılan 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet kelepçe ile polis rozeti, 1 adet mermi ele geçirdi. Emniyette susma hakkını kullanan şüpheli Zülfi K., savcılığa sevk edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler