Sahte komisere 11 yıl hapis!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir kadına “cinsel saldırıda bulunduğu, hürriyetinden yoksun bıraktığı, parasını ve cep telefonunu gasbettiği” öne sürülen zanlı, 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Alanya'da 29 Haziran 2010 tarihinde N.Ç. adlı kadına kendisi

Sahte komisere 11 yıl hapis!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir kadına “cinsel saldırıda bulunduğu, hürriyetinden yoksun bıraktığı, parasını ve cep telefonunu gasbettiği” öne sürülen zanlı, 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 

Alanya'da 29 Haziran 2010 tarihinde N.Ç. adlı kadına kendisini komiser olarak tanıtarak “cinsel saldırıda bulunduğu, hürriyetinden yoksun bıraktığı ve parasıyla cep telefonunu gasbettiği” iddiasıyla tutuklanan Osman Sucu, 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıktı.

 

Duruşmada son sözleri sorulan sanık, yaptığından pişman olduğunu söyledi.Mahkeme, sanık Sucu'yu “yalan beyanda bulunmak, cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve gasp” suçlarından 11 yıl hapis cezasına çarptırdı.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

 

Mendil satarak geçimini sağlayan N.Ç. (42) adlı kadın, 29 Haziran 2010 tarihinde, kendisini komiser olarak tanıtan Osman Sucu'nun (32), kendisine cinsel tacizde bulunduğunu, ara sokağa çekerek üstünü aradığını, cep telefonu ve 35 lirasını cebinden alarak kaçtığı iddiasıyla polise başvurmuştu.N.Ç'nin beyanı üzerine Osman Sucu, polis tarafından yakalanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam