Sahte içki pahalıya patlayacak!

Ankara'nın olaydan dolayı Türk turizminin zarar görmemesi adına zarar gören Rus turistler için elinden geleni yaptığını belirten ajans, bu çerçevede Türkiye'nin ölenlerin yakınlarının gördükleri zararı fazlasıyla karşılamaya hazır olduğunu bildirdi.Ajansa

Sahte içki pahalıya patlayacak!

Ankara'nın olaydan dolayı Türk turizminin zarar görmemesi adına zarar gören Rus turistler için elinden geleni yaptığını belirten ajans, bu çerçevede Türkiye'nin ölenlerin yakınlarının gördükleri zararı fazlasıyla karşılamaya hazır olduğunu bildirdi.

Ajansa göre, Türkiye olayla ilgili yasal soruşturmada Rusya ile tam bir işbirliği yapıyor. Rusya Yurtdışındaki Vatandaşları Koruma Merkezi Başkanı Dimitri Davidenko, Ankara'nın hiçbir talebini geri çevirmediğini belirtti.

Ölenlerin sağlık masraflarıyla, Rusya'dan Türkiye'ye giden yakınlarının tüm masraflarının da Ankara tarafından karşılanacağını hatırlatan ajans, ölenlere ve yakınlarına ödenecek tazminatın henüz kesinleşmediğini, ancak kişi başına 100'er bin dolar ödenmesinin beklendiğini kaydetti.

Ajans, "Türkiye, turizm endüstrisine bir zarar gelmemesi için zararları fazlasıyla karşılamaya hazır" diye yazdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam