Sahipsiz 3 bebek bulundu!

İstanbul Kartal’da eski sevgilisinden hamile kalan genç kadın, dünyaya getirdiği bebeği bir balkonun altına bıraktı. Kartal ve Kadıköy’de de iki bebek cesedi bulundu. Bebeklerden birinin doğduktan hemen sonra öldürüldüğü belirlendiİstanbul’daki “bebek deh

Sahipsiz 3 bebek bulundu!

İstanbul Kartal’da eski sevgilisinden hamile kalan genç kadın, dünyaya getirdiği bebeği bir balkonun altına bıraktı. Kartal ve Kadıköy’de de iki bebek cesedi bulundu. Bebeklerden birinin doğduktan hemen sonra öldürüldüğü belirlendi

İstanbul’daki “bebek dehşeti”nin ilk halkasında, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki bir apartmanın balkonunun altına, iki gün önce yeni doğmuş kız bebek terk edildi. Bebek, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken polis, annenin izini sürmeye başladı. Bu sırada polise gelen bir ihbarda bebeği 23 yaşındaki Aybüke Vural’ın terk ettiği bildirildi. Hemen harekete geçen polis, genç kadının adresini belirledi. Yapılan baskınla Vural gözaltına alındı. Emniyete götürülen genç kadın ağlayarak tüm gerçekleri itiraf etti.

 

MİNİK KIZ HAYATA TUTUNDU

İki yaşında bir erkek çocuğu bulunan Vural, ilk eşinden 3 yıl evli kaldıktan sonra boşandı. Bir yıl sonra ise Ankaralı biriyle nişanlandı. Ama bu arada eski sevgilisi Emrah Koca ile ilişkiye girdi. Hamile kaldığını bebek 3 aylık olduğunda anladı. Yasal süreyi geçtiği için kürtaj olamadı. Hastanede doğum yaptıktan sonra kız bebeği bir apartmanın balkonunun altına bıraktı. Minik bebeğin tedavisinin ardından Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edileceği öğrenildi. 

 

Tuvalete atıp gittiler

Dün sabah 2.5 saat arayla Kartal ve Kadıköy’de terk edilmiş iki erkek bebek cesedi bulundu. İlk bebek cesedi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nin tuvaletinde temizlik yapan görevliler tarafından görüldü. Çöp tenekesinin içinde bir bebek cesedinin olduğunu gören temizlik görevlileri hemen polisi aradı. Yapılan araştırmalar sonucunda bebeğin doğar doğmaz çöpe atıldığı belirlendi. Bebeği çöpe atanın belirlenmesi için polis hastanenin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 

Kutuyla parka bıraktılar

İkinci ölü bebek ise her sabah yüzlerce kişinin spor yaptığı Kadıköy Selami Çeşme Parkı’nda bulundu. Temizlik görevlisi Hüseyin Demirci, yeşil alana bırakılan kutuyu açtığında bir erkek bebek cesediyle karşılaştı. Demirci’nin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, bir tişörte sarılı halde bulunan bebeğin doğar doğmaz öldürülüp terk edildiğini belirledi. Bebek cesedinin boğazı ile ağzının gazlı bezle kapalı olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam