Sağlıkçılara vergi şoku!

Sağlık personelini şaşkına çeviren 30 Aralık 2008 tarihli "Gelir vergisi kesintisi" konulu yazılarda, daha önce alınan fark tazminatına vergi kesilmediği belirtilerek, özetle şöyle denildi: "Mayıs, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık 2005 ve Ocak, Şubat 2006 dönem

Sağlıkçılara vergi şoku!

Sağlık personelini şaşkına çeviren 30 Aralık 2008 tarihli "Gelir vergisi kesintisi" konulu yazılarda, daha önce alınan fark tazminatına vergi kesilmediği belirtilerek, özetle şöyle denildi:

"Mayıs, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık 2005 ve Ocak, Şubat 2006 dönemleri performans ücretlerinde fark tazminatı kadarlık tutar hariç tutularak geri kalan kısım vergilendirilmiştir. Gelirler İdaresi Başkanlığı'nın raporunda ...hastanesi personelinden eksik tahsil edilen gelir vergisinin tahsil edilmesi yoluna gidilmiş ve olan yasal faizi ile birlikte toplam 737 TL borcunuzu Vakıfbank ...hesap numarasına yatırmanız... aksi takdirde ilgili alacak 2004 sayılı İcra İflas Kanunu'na göre tahsil edilecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam