Sağlık-Sen'den ziyaretler

Memur-Sen'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Trabzon Şubesi yönetim kurulu, sağlık kurumlarına ziyaretlerde bulundu. Şube Başkanı Erkan Bulut, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Küçük, Hasan Bayraktar, Halil Bulut, İdris Aydın,

Sağlık-Sen'den ziyaretler


Memur-Sen'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Trabzon Şubesi yönetim kurulu, sağlık kurumlarına ziyaretlerde bulundu.

Şube Başkanı Erkan Bulut, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Küçük, Hasan Bayraktar, Halil Bulut, İdris Aydın, Turhan Sula ve İdris Baykan ile Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hakyemez, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ekrem Algün, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Halit Çınarka ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mustafa Başkan'ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde, sağlık çalışanlarının Trabzon genelindeki sorunları ile Trabzon'un durumu ve çözüm önerileri konuşuldu.

İl Sağlık Müdürü Hakyemez ile hastane başhekimleri de sağlık alanı ve hastaneler konusunda şube üyelerine bilgi verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler