Saf kapkaççının hali

 Adana'da kapkaç yapıp evine kaçan motosikletli zanlı, evde pusu kuran polise yakalandı.  Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesi, Karacaoğlan Mahallesi'nde motosikletli bir kişi, akşam karanlığından faydalanarak evine gitmekte olan bir kadının

Saf kapkaççının hali

 

Adana'da kapkaç yapıp evine kaçan motosikletli zanlı, evde pusu kuran polise yakalandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesi, Karacaoğlan Mahallesi'nde motosikletli bir kişi, akşam karanlığından faydalanarak evine gitmekte olan bir kadının kolundaki çantayı alıp kaçtı. Kadının olaydan hemen sonra 155 Polis İmdat'ı aramasıyla emniyet güçleri harekete geçti. Kadından eşkali alan polis kapkaççının peşine düştü. Şüphelininn Yeşil Bulvar yönüne kaçtığını belirleyen polis, güzergahtaki yollarda önlem aldı. 
 
Peşindeki polisleri gören motosikletli kapkaççı, ara sokaklara giderek kaçmayı sürdürdü. Polisin takip ettiği zanlının, hırsızlıktan sabıkalı O.E. olduğu belirlendi. Kozan Yolu'ndan, Ege Bagatur Bulvarı'ndan D-400 karayoluna çıkıp Levent Mahallesi'ne geçmesi üzerine haber merkezi şahsın evine gittiğini Güzelevler Mahallesi, 1490. Sokakta önlem alınmasını istedi. Bunun üzerine polisler şahsın evine pusu kurdu. Şüpheli, motosikletiyle gelip evin bahçesine girdiğinde polisler tarafından yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete getirilen zanlıyı müşteki kadın da teşhis etti. Şüphelinin daha önce de 4 kapkaç olayına karıştığı öğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen O.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam