Sabit telefonda kontör dönemi

Bu kapsamda TT, aldığı sabit ücret karşılığında GSM operatörleri gibi kontör dağıtacak. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından onaylanan yeni tarifelerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 300 KONTÖR VERECEKYeni tarifesine göre T

Sabit telefonda kontör dönemi

Bu kapsamda TT, aldığı sabit ücret karşılığında GSM operatörleri gibi kontör dağıtacak. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından onaylanan yeni tarifelerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

300 KONTÖR VERECEK

Yeni tarifesine göre TT, abonelerden sadece şehir içi görüşme ücretlerini kapsayacak şekilde aylık belli bir ücret alacak. Bu ücret karşılığında 100, 200 ya da 300 kontör verilecek. Türk Telekom'un yeni tarifesinde KDV+ÖİV ve sabit ücret dahil 100 kontör 19 TL, 200 kontör 23 TL ve 300 kontör 27 TL olarak belirlendi. Tarifeye göre bu limitleri aşan kullanıcıların şehiriçi görüşme ücreti 11 kuruş olarak ücretlendirilecek.

CEP TELEFONU ŞİRKETLERİNE RAKİP

 Bununla sabit ücretle fatura ödenerek, daha fazla konuşma dakikası elde edilecek ve sabit ücretten şikayet eden tüketicilere yeni bir fırsat sunulacak. Konuşma paketi sistemi şeklinde geliştirilen tarife sistemi, BTK tarafından onaylandı. Sektör yetkilileri, TT'nin yeni tarife çalışmasının GSM operatörlerine rakip olacağını belirtiyor.

41 OFiSiNi YENiLEDi

Türk Telekom'un, “Ofis İyileştirme Programı” kapsamında, tüm ofislerinin görünüm ve hizmet süreçlerini yenilediği bildirildi. Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, ofis tasarımlarının, Van Gogh Müzesi'ni ve Porsche ofislerini tasarlayan Hollanda'nın “QuA” şirketi tarafından yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, müşteri odaklı dönüşüm çerçevesinde başlattığı “Ofis İyileştirme Programı'' kapsamında Türkiye genelinde 41 Türk Telekom ofisinin yenilendiği ve Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany'nin katılımıyla gerçekleşen törende, 6 ilde toplam 7 ofisin açılışının video bağlantısıyla aynı anda gerçekleştirildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam