Sabiha Gökçen heykeli yandı

 Emniyet yetkililerinden alınan bilgilere olay sabah saatlerinde yaşandı. Ulus'taki Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi'nin hemen yakınındaki parkta bulunan fiber optik yapımı Sabiha Gökçen Heykeli henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yandı.  Yangını göre

Sabiha Gökçen heykeli yandı

 

Emniyet yetkililerinden alınan bilgilere olay sabah saatlerinde yaşandı. Ulus'taki Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi'nin hemen yakınındaki parkta bulunan fiber optik yapımı Sabiha Gökçen Heykeli henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yandı. 

 

Yangını gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile heykelin tamamı yanmadan yangın söndürüldü. Yangın sonrası heykelin yüz kısmı tamamen yandı. Mobese görüntülerini inceleyen emniyet görevlileri parklık alandan uzuklaşan şüpheli bir kişinin eşkalini tespit etti. Heykel üzerinde park izi araştırması yapıldı. 

 

Ankara Emniyeti Terörle Mücadele Şubesi'nden gelen bir ekip olay yerinde incelemelerde bulundu. Evsiz şahısların geceleri barınmak için kullandığı ifade edilen parkın içerisinde battaniye ve çok sayıda bira kutusu bulunması dikkat çekti. Polis eşkali tespit edilen şahsı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam