Sabaha kadar kartopu oynadılar

Kocaeli'de gece yarısı okulun tatil olduğu haberini alan yaklaşık 300 üniversite öğrencisi kartopu savaşı yaptı. Öğrenciler final sınavlarının iptal olmasını kartopu oynayarak ve kayarak kutladı.Kocaeli'de özellikle Kocaeli Üniversitesi'nin bulunduğu bölg

Sabaha kadar kartopu oynadılar

Kocaeli'de gece yarısı okulun tatil olduğu haberini alan yaklaşık 300 üniversite öğrencisi kartopu savaşı yaptı. Öğrenciler final sınavlarının iptal olmasını kartopu oynayarak ve kayarak kutladı.

Kocaeli'de özellikle Kocaeli Üniversitesi'nin bulunduğu bölgede yoğun kar yağışı olması nedeniyle, gece yarısına doğru Kocaeli Üniversitesi rektörlüğünden okulların tatil edildiği haberi geldi. Bu sırada okulun final haftası olması nedeniyle sabah girecekleri sınava çalışan yüzlerce öğrenci adeta sözleşmişcesine sokaklara döküldü.

Akçakoca'daki öğrenci konutlarından çıkan yaklaşık 300 kadar üniversiteli, gruplar halinde kartopu savaşı yaptı. Tepeleri kendilerine mevzi yapan öğrenciler birbirlerinin üzerine hücum ederek, birbirlerini kartopu bombardımanına tuttular. Bu sırada bazı öğrenciler ise evlerinden getirdikleri tepsi ve poşetler yardımı ile Akçakoca'da bulunan rampadan kaymaya başladılar. Sınavların iptali haberi tam bir şenlik havası meydana getirirken, yüzlerce öğrenci sabahın erken saatlerine kadar şarkılar söyleyerek iptal olan sınavlarının tadını çıkardılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler