Saatler Ne Zaman İleri Alınacak

Saatler Ne Zaman İleri Alınacak. Saatlerin İleri Alınma Tarihi 2012 .Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla her yıl yapılan ileri saat (yaz saati)uygulaması kapsamında, bütün yurtta saatler, 25 Mart 2012  Pazar günü saat 03.00′ten itibaren bir saat

Saatler Ne Zaman İleri Alınacak

Saatler Ne Zaman İleri Alınacak. Saatlerin İleri Alınma Tarihi 2012 .Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla her yıl yapılan ileri saat (yaz saati)uygulaması kapsamında, bütün yurtta saatler, 25 Mart 2012  Pazar günü saat 03.00′ten itibaren bir saat ileri alınacak.

Kış saati uygulamasına 30 Ekim 2011 tarihinde geçirilirken saatler 04.00′te bir saat geri alınmıştı. Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı da 10 Mart 2010 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmıştı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler