Rusya’da PKK konseri

 Moskova’daki “Kürt Evi” olarak bilinen organizasyonun sitesi üzerinden dün yapılan anonsta “28 yıl önce 15 Ağustos 1984 tarihinde yoldaş Agit, Türkiye’nin Şirkan ili Eruh ilçesinde Kürt tarihini yeniden yazılmaya başlandığı ilk kurşunu atmıştır. Bu tarih

Rusya’da PKK konseri

 

Moskova’daki “Kürt Evi” olarak bilinen organizasyonun sitesi üzerinden dün yapılan anonsta “28 yıl önce 15 Ağustos 1984 tarihinde yoldaş Agit, Türkiye’nin Şirkan ili Eruh ilçesinde Kürt tarihini yeniden yazılmaya başlandığı ilk kurşunu atmıştır. Bu tarihten itibaren mücadelemiz başlanmıştır” dendi.

 

Geçtiğimiz hafta da yine Moskova’da bir araya toplanan Rusya ve Ermenistan kökenli PKK sempatizanı Kürt örgütleri, “Suriye’deki Kürt kardeşlerimizi zafer ve başarılarını kutluyoruz” bildirisi yayınladı.

 

Suriye Kürtlerine tebrik bildirisi Mezopotamya Kürt Birliği'nin Ermenistan kökenli başkanı Rafik Raşoyan tarafından okunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam