Rus öğretmenin pozları çıldırttı!

Eskişehir'in seçkin bir okulunda yabancı dil öğretmeninin Facebook paylaşım sitesine koyduğu fotoğraflar okul velilerini isyan ettirdi.Eskişehir'de yayımlanan bir gazetenin internet sitesindeki habere göre, Rus kökenli yabancı dil öğretmeni 23 yaşındaki İ

Rus öğretmenin pozları çıldırttı!

Eskişehir'in seçkin bir okulunda yabancı dil öğretmeninin Facebook paylaşım sitesine koyduğu fotoğraflar okul velilerini isyan ettirdi.

Eskişehir'de yayımlanan bir gazetenin internet sitesindeki habere göre, Rus kökenli yabancı dil öğretmeni 23 yaşındaki İ.S´nin Facebook paylaşım sitesine koyduğu fotoğraflar kentte sansasyon yarattı.

Bir kız arkadaşı ile dudak dudağa öpüşerek lezbiyen pozu veren öğretmen İ.S, bir başka fotoğrafta ise biri erkek diğeri kadın iki kişi ile aynı anda öpüşüyor.

Eğitim verdiği 10-11 yaşındaki kız çocuklara kendi Facebook adresini de veren öğretmen, velilerin büyük tepkisine neden oldu. Eskişehir´in seçkin okullarından birinde yaşanan bu olay eğitim camiasını da ayağa kaldırdı. Okul yönetiminin ise yabancı dil öğretmeni İ.S konusunda sessiz kalması velilerin tepkisini artırıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam